miss babam .

Monday, May 27

assalamualaikum .

study week sudah bemula ! !
and yet .
i'm still atas katil dengan tahi mata penuh dimata .

--sigh--

macam mana la mahu bagi sembuh ini penyakit .
itu lahh .
penyakit M tu .
ada ubat ?

haaaa . .
arini got new pic of babam .
my anak !

yup , aku belum kawen .
tp sudah ada anak . .

--sila jangan fikir bukan-II--

miss her like crazy la .
termimpi-mimpi sampai .

abis paper .
kena terus shoot Klang .
for my internship .
puasa nanti la kot baru sempat jumpa babam . :[


--My Desktop Background--




THANKS FOR BEING ORDINARY TODAY! ^^

saki baki .

Wednesday, May 15

assalamualaikum .

15 May 2013 .
Happy 56th Birthday Aunty Meriam . :)

dah bulan mei .
tinggal tak sampai sebulan je lagi nak abis sem II third year nie .
tak sampai sebulan je lagi nak start internship kat Shah Alam tu .
rumah , transport untuk hidup kat sana tu belum aku setelkan lagi .
expenses kat sana 3 bulan .
duit pinjaman takde .
banyak sangat nak kena fikir nie .
mini project .
report .
final .
jem otak !

orang bising kat aku ,
kenapa tak mintak tmpat intern yg dekat dengan rumah je .
kan senang .
bukan tak mintak kak ton oiiii .
rezeki tu takde .
aku mintak berbelas2 tempat .
yang sangkut , 2 je .
itu pun dua2 area Shah Alam .
limited pilihan .

takpela . tawakal je sekarang nie .
aku nak pergi menuntut ilmu .
bukan berjimba .
In Sha Allah , Allah permudahkan .

ouh , berbalik kepada tajuk .
sem 2 aku as third year student dah nak habis .
so , sem 2 mereka2 yg final year student pun dah nak abis daaa .

sigh .

saki baki masa yang ada aku dengan mereka2 .

deep sigh .

mereka
banyak membimbing aku .
tunjuk ajar aku .
tolong aku .

mereka
kenangan indah , buruk , pahit , manis aku .
tak rasa rugi langsung kenal mereka .
aku belajar erti dewasa . :)

thank you for everything . ;)
jutaan terima kasih .




THANKS FOR BEING ORDINARY TODAY! ^^

SEMUA HAKCIPTA TERPELIHARA OLEH NURSAIYIDAH MOHD SANAT. theordinarysheedacx.blogspot.com