di sebalik

Thursday, January 24

Yoo .. Assalamualaikum :)
hai ~ \(o.0)/
lame kan aku tak update .
setelah lebih kurang 1/2 tahun .
haha .
sbb , kengkawan aku yg sesama blogger pun lama dah tak update .
ada yg setahun dah , ada yg dua tahun dah .
so , semangat nak mengupdate tu pun kurang lah nak ada .
nampak tak alasan orang malas disitu .
haha .

actually aku nie jenis yg update time-II tertentu je .
selalu nya aku akan update bila aku tengah 

sedih

depress

down

marah

geram

 

jarang-II la aku update time aku happy ,
bukan takda , ada je . jarang-II je .
sbb tu kbanyakan post aku macam aku emo je kan .

okayyy .
so , faham tak kenapa aku dah lama tak update ?
sebab aku lately nie happy je .
hahahahaha .

ini semua angkara si bola-II cinta tuh .

ade la satu entry aku nie pasal bola-II cinta tu .





takda la dye tu sentiasa buat aku happy je .
selalu je berkelahi bak kata org utara .
tapi kerap mana pun kitorang gaduh .
besar mana pun sebab pertengkaran kitorang .

Alhamdulillah .

dapat jgk la mengharung lebih setahun nie .
hehehehe .


nak ikutkan mmg dah setahun .
tapi feel yg betul-II tu mungkin baru setengah tahun kot .
sbb masing-II perlukan masa untuk menilaikan ?.
sekarang pun kami masih menilai dan mengenal .
dan masa untuk menerima .
kelemahan , kelebihan masing-II .
ubah yang mana patut untuk masa depan  .


 


tuuuudiiiaaa baq hanggg .
aku berpuitis , takdela puitis pun sebenarnye .
lebih pada meluahkan perasaan .
hahahaha .





p/s : eeee . gelik je wehhhh . haha .
 


THANKS FOR BEING ORDINARY TODAY! ^^

SEMUA HAKCIPTA TERPELIHARA OLEH NURSAIYIDAH MOHD SANAT. theordinarysheedacx.blogspot.com