Post title

Sunday, April 15

Yo.. Assalamualaikum.. :)
hai awak. \(-,-)/
harini kite nak update sikit la.
wink.wink. ;)

first.. jum tengok hasil 'curian' kite.
eh. tapi nie curi version ade kebenaran tau. ;P


pregnant mommy. :)
adik cumell

notty wink. ;D

student IPT.

those with glasses

new year 2012

cinderella muslimah?

hai awak..

NO valentine!

doakan kite. :)


peace awak. ^^

niqob. :)


comel kan sume.sume nie..
try la tgk kat link yg kite bagi kat atas tuh. lagi banyak..
comel.comel.
byk kaler lagi ade. kite suka kaler pink sbb tu sume.sume nie kite amik kaler pink je.
klu suka kaler2 lain. ade jee..
tgk2 la ea. ;)

secondly,cube tgk adik dua orang nie. muke same pattern kan. :)
sorang tu adik kite. dia dengan kawan dia.
muka same....

hitam. MIMI. pink. ADAH.

tgk ape tu adah oii??

kami tegak!

2005.2004

and lastly. nie picture.picture yang sempat kita snap time cuti seminggu nie.
tade ape pun. but still. ENJOY...




saya makan dan gemuk. PEACE!

music peace?

dream.

shuhadah.



ENDS HERE. :)

harap dia bahagia. baru aku boleh rasa selesa. tak selesa bila kita senang atas kesusahan orang lain.aku takda hak untuk itu.


saya sayang awak.tapi kite kena percaya pada jodoh. saya percaya jodoh awak nanti adalah yang terbaik untuk awak. kan?. :)


THANKS FOR BEING ORDINARY TODAY! ^^

SEMUA HAKCIPTA TERPELIHARA OLEH NURSAIYIDAH MOHD SANAT. theordinarysheedacx.blogspot.com